Op 25 november is het weer zo ver, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Tot nu toe krijgt deze dag weinig aandacht in Nederland, maar daar gaan we verandering in brengen! Samen met Zonta en de Soroptimisten heeft UN Women provincies en gemeenten opgeroepen deel te nemen, en organisaties die zich met vrouwenrechten, emancipatie of geweld tegen vrouwen bezig houden uitgenodigd om hun acties te bundelen. Inmiddels hebben acht gemeenten in vijf provincies definitief toegezegd om een gebouw of prominent object oranje uit te lichten. De website www.orangetheworld.nl wordt ingericht als kloppend hart van de campagne, binnenkort is daarop alles te vinden over Orange the World 2018 in Nederland. In november volgt een speciale nieuwsbrief gewijd aan Orange the World met alle acties en plaatsen die mee doen.