UN Women Nederland is op 20 oktober precies 5 jaar oud! 5 jaar geleden begonnen we met 3 vrijwilligers, en nu hebben we een bloeiende organisatie met minstens 30 vrijwilligers, die zich met passie inzetten voor vrouwenrechten wereldwijd.

We zijn gegroeid naar een organisatie die echt verschil weet te maken voor vrouwen en meisjes. Onze donateurs hebben in 2020 gezorgd dat we bijna 7.000 vrouwen en meisjes hebben kunnen helpen. Door jullie konden we bijna 1.000 vrouwen helpen die uit een geweldssituatie zijn gevlucht. Door jullie konden we meer dan 5.000 vrouwen humanitaire hulp bieden, en door jullie hebben we meer dan 1.000 vrouwen in achterstandsposities kunnen helpen met training, tools en middelen om een bestaan op te bouwen.

We hopen in de komende jaren steeds verder uit te bouwen, om steeds meer vrouwen en meisjes perspectief te bieden op een beter leven. Wil jij ook bijdragen? Word dan nu donateur.