Afghaanse vrouwen en meisjes hebben nu meer dan ooit onze steun nodig. UN Women is vastberaden om hen te helpen en bij te staan, door in Afghanistan te blijven. UN Women blijft zich volledig inzetten om vrouwen en meisjes in Afghanistan te ondersteunen. We blijven operationeel en betrokken bij onze partners op dit kritieke moment voor het land. Zie ook de verklaring die er vanuit het hoofdkantoor van UN Women is uitgegaan.

UN Women heeft al meer dan 10 jaar een veldkantoor in Afghanistan. Dit kantoor blijft operationeel om samen met lokale partners levensreddende hulp te bieden aan Afghaanse vrouwen en meisjes, op dit kritieke moment voor het land.
Afghaanse vrouwen en meisjes hebben een sleutelrol gespeeld in de geschiedenis van hun land. Het is essentieel dat zij deze rol kunnen blijven spelen en dat hun rechten, waarvoor ze hard hebben moeten vechten, beschermd worden.

UN Women staat pal achter de vrouwen en meisjes in Afghanistan in deze moeilijke tijden, en we blijven ons volledig inzetten voor hun veiligheid en hun volledige en vrije participatie in het sociale, economische en politieke leven van het land.

Help ons de Afghaanse vrouwen en meisjes helpen. Doneer vandaag nog!